Du har ingen produkter i handlekurven.

Basol Norge AS ble etablert på 70-tallet og har siden den gang hatt tilholdssted i Kristiansand. I starten drev vi hovedsakelig med kjemi, men i dag er vi en betydelig leverandør innenfor Smøremidler, Kjemikalier og Miljøsikringsprodukter. Fra mars 2017 har vi inngått et strategisk samarbeid med Wenaas Workwear som forhandler på Sørlandet, og vi leverer derfor alt innenfor arbeidsklær og verneutstyr. Wenaas er en anerkjent merkevare innenfor så vel landbasert industri som shipping og offshore.

Basol er en av de største autoriserte Shell-forhandlerne i Norge og har et betydelig lager av Shell-produkter tilgjengelig fra vårt anlegg i Skibåsen, Kristiansand. Rune Wike fra Univar (leverandør av Shell smøremidler i Norden) uttaler: ”Vi i Univar / Shell er svært miljøbevisste, og vi er glade for Basol Norges ansvarsfulle tilnærming til industrien. Når vi jobber med smøreoljer er det viktig at vi er vårt ansvar bevisst”, sier han.

Basol Norge er leverandør til følgende bransjer (ikke begrenset til): Anlegg, Bil, Landbruk, Mekanisk, Miljøberedskap / Forurensning, Næringsmiddel, Oppdrett, Sjøfart, Skogsdrift, Trykkeri, VVS tec.

Basol Norge – personvern: Personvernerklæring

Samarbeid med vår søsterbedrift SafeClean AS: her har vi et godt utviklet og velfungerende HMS-system som ivaretar de høyeste standarder for håndtering og oppbevaring av kjemikalier og smøremidler.

Safeclean AS hovedprodukt er automatisk rengjøring og avfallshåndtering til olje- og gass-sektoren og landbasert industri. Gjennom vår egenutviklede metode for kildesortering ivaretar vi kundens HMS- og miljøkrav. Vi begrenser på den måten kundens utslipp av farlige komponenter og reduserer behovet for deponering. Selskapet er lokalisert i Høyanger og Kristiansand, og det planlegges etablering i Sløvåg i løpet av 2017. Safeclean AS administrerer og eier 100 % av Industrial Chemicals AS som utvikler, fremstiller og leverer kjemikalier til bruk i prosess for kjemisk rensing. Videre eier Safeclean AS 20% av Sunnfjord Maritime Consortium AS som holder til på Lutelandet i Korssund.  Nettside: http://www.safeclean.no