Om oss

BASOL

Basol Norge AS ble etablert på 70-tallet og holder til i Kristiansand med stort lager og showrom i Sørlandsparken. Vi er en totalleverandør av smøremidler, miljøsikring, kjemi og rengjøring, samt arbeidsklær, sko og verneutstyr. Vi leverer til bedrifter over hele landet.

Basol Norge har spesialisert seg på kjemi, såpe og rengjøringsmidler helt siden starten og har mange egenproduserte produkter. Produktene har godt dokumentert effekt og holder en høy miljøprofil. Vi leverer kjemi og rengjøringsmidler til alle bransjer og til de fleste formål.

Basol Norge er en av de største autoriserte Shell-forhandlerne i Norge. Vi er også en stor forhandler av Total smøremidler og tilbyr andre merker som Fuchs, Omega og Castrol. For rask levering har vi et betydelig lager av oljer, smørefett og andre væsker tilgjengelig i Kristiansand.

Siden 2018 har Basol Norge vært den eneste forhandler av Wenaas Workwear på Sørlandet. Wenaas leverer i dag arbeidsklær til dame og herre, samt personlig verneutstyr til bransjer med ekstremt høye sikkerhetskrav. Produktene finner du i vår nettbutikk, og holder du til lokalt på Sørlandet kan du komme inn for å prøve både klær og sko i vårt showroom.

I samarbeid med vår søsterbedrift SafeClean AS har vi et godt utviklet og velfungerende HMS-system som ivaretar de høyeste standarder for håndtering og oppbevaring av kjemikalier og smøremidler. Basol Norge bleMiljøfyrtårn sertifisert i 2019 og vi følger dermed strenge retningslinjer for å bidra til at miljøet ivaretas på best mulig måte.

I dag har vi 9 ansatte med spisskompetanse innen ulike felt og i tillegg til å være en produkt- og utstyrsleverandør tilbyr vi vår ekspertise til industrien. Vi foretar befaringer og rådgivning for bedre miljøsikring, holder kurs i smøremidler og utarbeider vaske- og renholdsplaner for å nevne noe. Dette utføres av eget personell og/eller i samarbeid med våre anerkjente leverandører.

For ytterligere informasjon kontakt oss på tlf 38 04 64 04 eller post@basol.no.

Vi takker for interessen for Basol, og svarer gjerne på alle dine spørsmål rundt smøremidler, miljøsikring, arbeidsklær og kjemi/rengjøring.

Om Basol

HVORFOR VELGE OSS

STORT UTVALG

SPESIALISTKOMPETANSE

KJENTE MERKEVARER

KUNDER

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
OLA NORDMANN
KJEMI AS
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
KARI NORDMANN
BEDRIFT AS
0
+
KUNDER
0
+
PROSJEKTER
0
HR
SUPPORT