Du har ingen produkter i handlekurven.

Fumi – røkbasert skadedyrbekjempelse

Basol Norge sine Fumi-produkter er utviklet for på en effektiv og skånsom måte behandle arealer og utstyr forbindelse med skadedyrbekjempelse.

FumiGol og FumiCyp er røkbasert insektmiddel med meget god virkningsgrad, er enkel og effektivt i bruk og dreper de fleste skadedyr, inkludert skjeggkre og veggedyr. Produktene er tørt pulverbasert produkt, og pakket i ulike boks størrelser for ulike areal-nivå. Boksen / tabletten har en veke / plast som antennes, hvit røk fyller hele lokale og trenger inn i alle hulrom og sprekker. Etter 6 timer er lokalet behandlet. Gjenta behandlingen etter noen uker for også å ta evt. ny klekkede insekter. De fleste insekter har 1-2 uker klekketid men f. eks skjeggkre har 2 mnd. Røkrestene ventileres ut etter behandling. Ypperlig til innendørs bruk, lukkede områder som bygninger, boliger, kontorer, containere, avløpssystem, lager, ventilasjonskanaler etc.

Kjøp i nettbutikk:

 

Se film om hvordan er enkelt bruker våre Fumi produker:

Dosering FumiCyp:
  • 1 tablett à 50 er anbefalt å behandle opp til 100 m³.
Dosering FumiGol Flush:
  • 60 grams boks er anbefalt å behandle opp til 175m³
  • 120 grams boks er anbefalt å behandle opp til 350 m³
  • 360 boks er anbefalt å behandle opp til 1000 m³.

 

Basol Norge har også FumiFull som er et tørt desinfeksjonsmiddel

Fumifull er et røkbart desinfeksjonsmiddel som på samme måte er meget enkelt og effektivt i bruk. Produktet har aktive komponenter som dreper en rekke bakterier, sopp, mugg og virus. FumiFull er ypperlig til bruk i næringsmiddelindustrien, men også til desinfisering av containere, ventilasjonskanaler og rør- system mv. FumiFull er ypperlig til bruk i næringsmiddelindustrien,