Du har ingen produkter i handlekurven.

Basol – din lokale Wenaas forhandler

Basol er nå din lokale  Wenaas-forhandler på Sørlandet. I den forbindelse har vi flyttet til de tidligere Wenaas-lokalene i samme bygg som tidligere (Skibåsen 40) med betydelig større plass og et utvalg Wenaas-produkter utstilt og lagerført. Vi har arbeidet med dette siden i fjor sommer, og det er en svært tilfreds daglig leder i Basol Norge AS som kan slå fast at våre eiere satser på Sørlandet og ser muligheten for vekst i et svært konkurranseutsatt marked.

Vi hører at savnet etter Wenaas-produktene er stort i industrien og tror at vi med denne satsingen vil styrke Basol som leverandør til industrien her sør. Markedssjef Baard Tosterud i Wenaas Workwear AS sier; «Dette samarbeidet bidrar til en nærhet til markedet i Agder og større tilgang til de siste lanseringene våre innen bygg og anlegg, E-verk, industri og shipping. Lanseringer som bidrar til at brukerne kan utføre arbeidet sitt – trygt og komfortabelt.»

Regionsjef Håvar Bue i Wenaas Workwear AS sier; “Vi har stor tro på en styrket posisjon av varemerket Wenaas, gjennom dette strategiske samarbeidet med Basol som en lokal forhandler i regionen. Vi ser frem til å igjen kunne åpne en «Wenaas» butikk i Agder»