Basol Norge sine Fumi-produkter er enkle i bruk. Du kan selv på en effektiv og skånsom måte behandle lokaler og boliger med vårt røkbasert insektsmiddel.

Produktene har en meget god virkningsgrad og dreper de fleste skadedyr, inkludert skjeggkre og veggedyr. FumiGol og FumiCyp er begge tørt pulverbasert produkt, pakket i ulike boks størrelser for ulike areal.  Vår produsent har vært ekspert på røkteknologi i over 50 år .

Hvordan skal jeg bruke produktet?

Først må du beregne doseringen ut fra hvor stort  hus / bygning du har, så må lokalet lukkes av, tett eventuelle lekkasjer. FumiGol  har en veke som antennes, FumiCyp har en tablett hvor plast antennes. Hvit røk vil da fylle hele lokalet og trenger inn i alle hulrom og sprekker. Etter 6 timer har du behandlet lokalet. Røkrestene ventileres ut etter behandling. Avvent med å bruke lokalet til alt er ventilert, gjerne opp mot 4-12 timer, vurderes etter hvilke type lokal og hva det brukes til.

Denne behandlingen gjentar du etter noen uker for også å ta evt. ny klekkede insekter. De fleste insekter har 1-2 uker klekketid men f. eks skjeggkre har 2-3 mnd.

  •  
FUMIFULL PÅTENT

Kjøp her:

Se film om hvordan er enkelt bruker våre Fumi produker:

FILM

FILM

FILM

 

FUMICYP

Dosering FumiCyp:

1 tablett à 50 er anbefalt å behandle opp til 100 m³. Dette utgjør ca 43m² hvis høyden er 240cm.

FUMIGOL

Dosering FumiGol Flush:

60 grams boks er anbefalt å behandle opp til 175m³

  • 120 grams boks er anbefalt å behandle opp til 350 m³
  • 360 boks er anbefalt å behandle opp til 1000 m³.

Se brukerveileding,  evt sikkerhetsdatablad for mer informasjon.  Dette finner du på produktet i nettbutikken vår.

FUMIFULL

Basol Norge har også FumiFull som er et tørt desinfeksjonsmiddel

Fumifull er et røkbart desinfeksjonsmiddel som på samme måte er meget enkelt og effektivt i bruk. Produktet har aktive komponenter som dreper en rekke bakterier, sopp, mugg og virus. FumiFull er ypperlig til bruk i næringsmiddelindustrien, men også til desinfisering av containere, ventilasjonskanaler og rør- system mv. FumiFull er ypperlig til bruk i næringsmiddelindustrien,