Smøreoljer

Basol Norge er leverandør av markedets beste smøreoljer!

Basol Norge forhandler kvalitetsoljer fra Shell, Fuchs  og TEXACO som tilfredsstiller våre mest krevende kunders behov til kvalitet. Det setter også høye krav til vår kompetanse.

Basol Norge har kunder med høye kvalitetskrav til smøreoljer
Maskinering, dreiing og fresing av produkter til offshoreindustrien krever optimal smøring under produksjonsprosessen. Ved produksjon og vedlikehold av hydrauliske anlegg er kravene til renhet og filtrering ekstremt viktige.

 

Basol Norge forhandler kvalitetsprodukter fra Shell
Fra Shell sitt sortiment tilbyr Basol Norge alle typer oljer til all type industri.

Se Shell smøreoljevelger (lub oil match) her (krever informasjonskapsler)

HMS datablad fra Shell kan lastes opp her.

 

Basol Norge er også forhandler for smøreoljer fra Fuchs
Fuchs-gruppen er verdens største uavhengige produsent av petrokjemiske produkter, med over 4 000 ansatte. De har stort fokus på utvikling av smøreoljer og er kjent for å lage innovative smøremidler av meget høy kvalitet. Produktporteføljen omfatter alt fra standard smøremidler til spesialprodukter utviklet etter brukerspesifikasjoner.

                            Se smøreguide på Fuchs her:  Fuchs oljeguide

 

Basol Norge holder nå lager for UnoX samt at vi skaffer smøreolje fra produsenten. Dette medfører raskere levering til kundene
UnoX supplerer alt av smøroljer fra Texaco. Basol Norge er UnoX sin foretrukne samabeidspartner på Sørlandet. Sammen sørger vi for å levere kvalitet i alle ledd.

Basol Norge leverer også diesel fra UnoX, dette samarbeidet muligjør at dere som kunde kan bestille både smøroljer og diesel fra en leverandør.

 


Se smøreguide på UnoX her:
Texaco oljeguide

 

 

ANDRE MERKER
Basol Norge fremskaffer også smøreoljer fra andre merker på forespørsel fra kunder.

 

Det er stengt for kommentarer.